Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ТРИЈУМФ ВАТЕРПОЛИСТА БОРА У ХУМАНИТАРНОЈ УТАКМИЦИ

Подели

Ватерполисти Бора савладали су екипу „Четворке“ из Врњачке Бање са 16:15 у хуманитарној утакмици одиграној у суботу 21. јануара у Спортском центру „Бобана Момчиловић Величковић. Резултат је свакако био у другом плану, а најважнији меч игра малена Боранка Николина Јосић, због које је и заказан сусрет спортских ривала и пријатеља. 

У базену ипак није било попуста, а у једном правом такмичарском окршају бриљирао је на голу домаћих Жикић, који је скупио двоцифрени број одбрана. Гости су већим делом утакмице имали предност, али су Борани имали велики императив на својој страни и то је на крају донело превагу. Коначан резултат и тријумф домећем тиму донео је Мадановић поготком седам секунди пре последњег судијског звиждука.

„Хвала свим Боранима. Ви сте наш играч више. Захвалност свим људима који су дошли и помогли нашу акцију за Николину. Надам се да ће се и остали борски клубови прикључити и да ће Николина победити у најважнијој утакмици“, истакли су за „Глас спорта“ у Ватерполо клубу „Бор“.

ВК „Бор“: Жикић(10 одбрана), Лацковић(3 одбране), Мусић, Цветковски У(2), Арифи(2), Јовановић Милан, Јовановић Марко(2), Николић, Мадановић(2),Ђорић(4), Станковић(1), Стојановски(1), Рајковић(2).

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *