Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

TEHNOMEDIA PES ТУРНИР У ЗАЈЕЧАРУ 11. АВГУСТА

Подели

Сведоци смо великог раста популарности видео игрица, па тако последњих година имамо и званична такмичења и светска првенства. И баш као што је фудбал најважнија споредна ствар на свету, тако је и фудбалски „gaming“ парњак PES залудео свет у последње две деценије.

Имајући то у виду, Tehnomedia је одлучила да као генерални спонзор буде покровитељ традиционалног турнира „Дођи на баскет K3“, кога заједнички организују Спортски савез града Зајечара и МЗ Котлујевац, а у оквиру кога ће први пут бити одржан и ПЕС 2021 турнир. Зајечарско насеље Kључ 3 и кошаркашки терен биће поприште „gaming“ борби 11. августа. 

За посетиоце турнира који је на програму од 8. до 12. августа „Tehnomedia“ је припремила бројна изненађења и поклоне.

Сви заинтересовани за надметање у виртуелном фудбалу могу се пријавити за учешће до 8. августа. Једноставно кликните на линк PES 2021 Turnir – Тehnomedia и унесите тражене податке. (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScejif7AlTBuQ1RmYCGpFWq4l4zejyGlxbDqovFQRPfNVgBeQ/viewform). 

Мечеви ће се играти у БО1 формату. У случају нерешеног резултата, прескачу се продужеци и шутирају се пенали. Трајање меча је 5 минута, а брзина играња нормална. Максималан број играча на турниру је 64. Tehnomedia као организатор такмичења је обезбедила вредне награде за најбоље.

Прва награда је ЛЕД телевизор од 32″, друга „hoverboard“, док ће трећепласирани кући понети „gaming“ тастатуру. 

Kотизација је 500 динара, а сав износ који буде прикупљен ићи ће у хуманитарне сврхе. Тачно време почетка турнира биће накнадно објављено у зависности од броја пријављених учесника.

Ово је јединствена прилика да покажете своје PES способности, осетите невероватан доживљај играња и освојите награду, наводе из компаније Tehnomediа, организатора „gaming“ турнира у зајечарском насељу Кључ. 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *