Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

СТАРТОВАЛА ОПШТИНСКА ФУТСАЛ ЛИГА БОЉЕВЦА

Подели

Прво коло Општинске лиге Бољевац у малом фудбалу одиграно је на Митровдан 8. новембра. На распореду су била четири сусрета, виђено је доста ефектних потеза и голова, а оно што је најзначајније публика је испратила почетак такмичења у бољевачкој спортској хали.

Ново такмичење у организацији Фудбалског савеза општине Бољевац отворили су  „Радник“ Мирово и „Црна стрела“ Бољевац, а екипа из Мирова славила је са убедљивих 6:2 (2:1).

Стрелци: Стеван Живковић х3; Саша Грујић х2 и Ненад Живковић за „Радник“, Саша Карић и Горан Илић за „Црну стрелу“.

Душан Гроздић и Стефан Тороглановић као судијски пар били су на центру и друге утакмице лиге у којој је „ОФК Ртањ“ из Бољевца декласирао „Јанг Бојс“ из Бачевице резултатом 7:0 (2:0). Стрелци: Петар Петровић х3, Предраг Анђеловић х2, Стеван Андробић, Немања Орсовановић.

У претпоследњем сусрету вечери „Малиник“ из Подгорца је славио против екипе „Жуте осе“ из Оснића са 2:1 (0:0). Стрелци: Бојан Букић; Никола Белчић за Малиник, Милош Милошевић је погодио за „Жуте осе“.

Четврта утакмица 1. кола одиграна је између екипа „Доктори“ Боговина Насеље – „Златни караш“ Боговина село 5:1 (3:0). Стрелци: Емир Морина х4, Огњен Траиловић за „Докторе“, док је стрелац за „Златни караш“ био Урош Стефановић.

Распоред утакмица за 2.коло, које је на програму наредне среде 15. новембра:

20:00 Жуте Осе-Доктори
20:30 Јанг Бојс-Малиник
21:00 Црна Стрела-ОФК Ртањ
21:30 Полет-Радник

Слободна је екипа „Златни Караш“, док ће прве утакмице одиграти „Полет“ из Јабланице.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *