Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОДБОЈКА

ЗАЈЕЧАРСКИ ОДБОЈКАШ СРЕЋКО РИСТИЋ НАРЕДНЕ СЕЗОНЕ У СЛОВЕНИЈИ

Подели

Време је за нову страницу у каријери одбојкашког „глобтротера“ из Зајечара, Срећка Ристића. Искусни 34-годишњи примач сервиса, поникао у Тимоку, наредних годину дана провешће у Словенији, у екипи Салонит Анхово.

„Задовољан сам договореним условима и пун сам оптимизма пред почетак новог иностраног поглавља у мојој каријери. Реч је о стабилном словеначком прволигашу, чије је седиште у градићу Канал, недалеко од италијанске границе“, истакао је за „Глас спорта“ Срећко Ристић, још један из плејаде сјајних зајечарских одбојкаша.

Протекле две сезоне биле су одличне за Ристића, нажалост нису крунисане трофејима у дресу Радничког из Крагујевца.

„Стигли смо до финала Купа Србије и то после великог тријумфа над Војводином, али је у финалу Рибница стигла до пехара. Остаје велика жал, али све у свему провео сам сјајне две године у Крагујевцу“ , подвлачи Ристић.

Године су изгледа само број за овог искусног одбојкаша из Зајечара, који ће након Тимока, Будућности, Новог Пазара, Будве, Работничког, али и стажа у Румунији, Либану, Казахстану, Турској, Емиратима и Радничком из Крагујевца, задужити дрес словеначког Салонит Анхова. 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *