Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОДБОЈКА

СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ДРУГО ИЗДАЊЕ ТУРНИРА „ДОЂИ НА ПЕСАК“, СЈАЈНЕ СЛИКЕ СА ПОПОВЕ ПЛАЖЕ

Подели

Турнир у одбојци на песку чији је генерални спонзор и донатор компанија Tehnomedia, још један из календара рекреативних манифестација Спортског савеза града Зајечара, окончан је последњег дана јула уз присуство великог броја гледалаца, који су читаве минуле седмице из вечери у вече пунили трибине на Поповој плажи. Одбојка је наравно била у првом плану, али ништа мање занимљиво није било ни у пратећим играма овог надају се сви, традиционалног турнира.

Све је завршено тек после поноћи, „Глас спорта“ био је као и увек на лицу места, а највише разлога за задовољство имале су следеће екипе:

Пионири:

1. Мењачница „Себастиен“
2. Печењара „Мерак“
3. „Павлака“

Kадети:

1. „Kрем на леба“
2. „Жу жу“
3. Кафе Пицерија „54“

Мвп у конкуренцији кадета био је члан победничке екипе и млади одбојкаш „Тимока“ Огњен Симоновић, док је код кадеткиња по оцени организатора највише показала Сара Ставров.

Сениори:

1. „Irish pub“
2. Ауто центар „Драгче“
3. „Штрумпфови“

У наставку доносимо и резулате сениора, чије игре су наравно привукле највише пажње и навијања до касних ноћних сати. Титула је отишла у руке екипе „Irish pub“, коју су ма терену предводили искусни одбојкаши и кумови Срећко Ристић и Милош Богдановић.

Полуфинале:

„Irish pub“ – Kозметички студио „Ева“ 2:0
„Штрумпфови“ – Ауто центар „Драгче“ 0:2

3. место

Kозметички студио „Ева“- „Штрумпфови“ 0:2

Финале:

„Irish pub“ – Ауто центар „Драгче“ 2:1

Шампион у брзом једењу мекица постао је Никола Јолић, у конкуренцији чак 11 учесника, који су се скоро 30 минута надметали за главну награду телевизор, дар компаније „Tehnomedia“. Победник зими-зами-зум другу годину узастопно Ђорђе Илић, док је тријумф у музичким столицама однела Ања Љубисављевић, којима су такође припале вредне награде.

Било је још награђених, па је тако мвп награда по избору публике отишла у руке Уне Миленовић и Матеје Танића, док су то по избору организације постали Нина Антић и Никола Јолић. Најбољу фризуру турнира имао је Огњен Симоновић, док је најбољи судија „Дођи на песак“ спортске манифестације Биљана Милошевић.

На крају, још једном је потврђено да је одбојка у Зајечару и те како жива, да има доста талентованих играча и играчица, а број пријављених екипа као и посета публике свих дана трајања турнира, говори у прилог томе.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *