Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА – КУЋА СВИХ ЗАЈЕЧАРСКИХ КЛУБОВА

Подели

Спортски савез града Зајечара био је у четвртак 15. децембра „кућа зајечарског спорта“ у правом смислу те речи. Наиме, у просторијама Савеза свечано је отворена канцеларија за клубове, која ће бити на располагању зајечарским клубовима и спортским организацијама сваког радног дана од 8 до 15 часова. Вредну донацију у виду рачунара, монитора и штампача, обезбедио је Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање – Филијала Зајечар.

„Ми имамо одличну сарадњу са Градском управом Зајечар, као и свим институцијама у граду. Због тога смо, а на основу одлуке Управног одбора одлучили да уручимо донацију од шест рачунара, монитора и штампача Спортском савезу града Зајечара“, истакла је Оливера Ранђеловић, директорка зајечарске филијале ПИО Фонда.

Представници спортских клубова су коначно добили место где ће моћи да обављају све административне послове, али и да присуствују семинарима, едукацијама и стручним усавршавањима.

Милан Станковић, помоћник градоначелника Зајечара за спорт и омладину, изразио је велико задовољство отварањем канцеларије за клубове.

„На овај начин добили смо једну мултифункционалну просторију која је доступна представницима клубова, који могу да дођу и да уз помоћ запослених у Спортском савезу града Зајечара, заврше одређену папирологију, добију корисне савете. Просторија има све услове да се у њој организују семинари и едукације. Опремљена је рачунарима, штампачима, интернетом, тако да је отварање канцеларије корак напред ка унапређењу спорта у нашем граду“, закључио је Станковић.

Отварање канцеларије за клубове је само завршни модел онога што је покренуто и на чему је предано рађено минулих година.

„Све чланице Спортског савеза града Зајечара имаће своју канцеларију, а на располагању им је и стручна, правна и књиговодствена служба Спортског савеза, па ће у оквиру једне целине моћи да се завршавају сви клупски послови и обавезе. Већина спортских организација у Зајечару нема своје просторије, тако да је ово од сада њихова кућа, где могу да припреме захтеве, обрасце, формуларе, а све у складу унапређења спорта. Такође, просторија је намењена и за едукацију професора физичке културе на чему радимо са Зајечарским савезом за школски спорт (ЗШС)“, истакао је Игор Божиновић, генерални секретар Спортског савеза града Зајечара.

Донација компаније „TEHNOMEDIA“ је такође допринела да овај простор буде функционалан, донирајући телевизор најновије генерације. Председник Спортског савеза града Зајечара Драгиша Симоновић, захвалио се на вредним донацијама и поручио да ће се послови у спортским клубовима и Савезу обављати у наредном периоду на знатно квалитетнији начин.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *