Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА У СМЕДЕРЕВУ

Подели

Гимнастички клуб „Зајечар“ учествовао је минулог викенда у Смедереву у Лиги градова, такмичењу које је поред представница града на Тимоку обухватило најбоље гимнастичарке из града домаћина, Шапца, Ваљева, Ниша, Крагујевца и Пожаревца.

Зајечарке су се представиле са неколико селекција, а „Глас спорта“ доноси комплетан извештај учинка зајечарских гимнастичарки. Зајечарке су у I категорији наступиле у две екипе, прва је имала следећи састав: Нађа Михајловић, Софија Јовић, Софија Станојевић, Маша Милојковић, док су другу чиниле Софија Гомиџеловић, Петра Петровић, Лана Николић, Нађа Милосављевић.

Представнице Зајечара у другој категорији биле су Лана Маринковић, Софија Стојановић, Анђела Митровић, Николина Недељковић, Даша Голубовић и у појединачној конкуренцији Анђелија Перић.

Такмичење у трећој категорији донело је одличан наступ састава Емилија Ђорђевић, Ева Гроздановић, Софија Мицић и Ива Филиповић које су освојиле 1. место у екипној конкуренцији, док је ниску медаља наставила Ива Филиповић у појединачној конкуренцији где је узела сребро на партеру и бронзу на греди.

У четвртој категорији наступале су Нина Станковић, Лана Радомировић, Ирина Маринковић и Лена Фуфановић, којима је за длаку измакла медаља, пошто су такмичење завршиле на 4. месту.

Ново злато ГК Зајечар донео је тим који је у петој категорији наступио у саставу Мина Михајловић, Даница Живковић и Тара Станојевић. Тара је освојила сребро на партеру, док је Даница Живковић подебљала биланс одличја са златним медаљама у партеру и на греди у појединачној конкуренцији.

Гимнастичарке Зајечара у наредном периоду очекују два такмичења, која ће бити одржана истог дана. Наиме, 16. јуна је на програму традционални Видовдански турнир у Крушевцу, као и наступ на престижном такмичењу у аеробној гимнастици у Новом Саду.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *