Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

СЕОСКЕ ИГРЕ СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ У НЕДЕЉУ 5. ЈУНА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Сеоске игре Спортског савеза Србије поново ће овог викенда бити на програму у Зајечару. Организатор по добром старом обичају Спортски савез града Зајечара, а трофеј брани Грљан, троструки узастопни победник зајечарских квалификација и учесник три велика финала у Рудној Глави 2019., Врњачкој Бањи 2020. и Убу 2021. године, где је остварен и највећи успех 3. место на Државном такмичењу.

Традиција, витешки дух, другарство, пожртвованост и још много тога моћи ће да се види на зајечарској Поповој плажи у недељу 5. јуна, а свечано отварање заказано је за 9 сати, док је почетак такмичарског дела програма 30 минута касније.

Спортски савез Србије препознао је рад, труд и ангажованост и наградио Спортски савез града Зајечара шансом да и четврту годину заредом буде домаћин ове јединствене рекреативне манифестације. За титулу најбољег и пласман на Регионално такмичење, сем браниоца титуле екипе Грљана, надметаће се и Звездан, Грлиште, Лубница и Гамзиград.

Свака екипа броји максимално 20 чланова, од чега минимум пет жена, које се надмећу у малом фудбалу, одбојци, рвању, бацању камена с рамена, трчању полигона с препрекама, скоку у даљ, надвлачењу конопца, обарању руку, шаху, надвлачењу штапа и трци у џаковима.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *