Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ СЕОСКИХ ИГАРА СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ 21. АВГУСТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Зајечар ће 21. августа бити домаћин једног од четири регионална такмичења Сеоских игара Спортског савеза Србије. Тим поводом у просторијама српске „куће спорта“ одржан је састанак, коме су присуствовали представници територијалних спортских савеза, који ће бити организатори такмичења.

Игор Божиновић, генерални секретар Спортског савеза града Зајечара присуствовао је састанку,  на коме је потврђено домаћинство града на Тимоку, који ће угостити победнике општинских такмичења из Ћуприје, Петровца на Млави, Књажевца, Мајданпека, Кучева и Зајечара.

Екипа Грљана, троструког победника зајечарских квалификација и учесника два претходна финала Сеоских игара, покушаће да избори једно од прва два места, како би се поново пласирала на Државно такмичење, чији ће домаћин бити Уб од 3. до 5. септембра.

Спортски савез града Зајечара организоваће Регионално такмичење у суботу 21. августа на Поповој плажи, где ће се представници Грљана борити против старих знанаца из Рудне Главе, али и Великог Лаола код Петровца на Млави, књажевачког Трговишта, Нереснице из Кучева и победника Сеоских игара у Ћуприји.

Начин финансирања, суђења, бодовања, као и жреб за регионална такмичења, биле су теме састанка, којим је председавао Горан Маринковић, генерални секретар Спортског савеза Србије, који је истакао да ће сва регионална такмичења бити одржана другог и трећег викенда августа, по завршетку свих општинских надметања, а сигурни домаћини поред Зајечара су Шабац и Власотинце.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *