Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

РАСТАЛИ СЕ ТИМОК И ТОМАС ВАСОВ, ЗАЈЕЧАРСКИ ПРВОЛИГАШ ДОБИЈА И ТРЕЋЕГ ТРЕНЕРА ОВЕ СЕЗОНЕ

Подели

Фудбалери Тимока добиће и трећег тренера ове сезоне, пошто су се управа клуба и досадашњи шеф стручног штаба Томас Васов договорили о прекиду сарадње. Председник ФК „Тимок 1919″ Бранимир Ђорђевић истакао је да ће у наредних 24 сата бити познато ко ће предводити зајечарског прволигаша у наставку такмичења.

“Захваљујемо се Томасу Васову на труду који је уложио, Тимок ће увек бити његова кућа, али је очигледно да је тиму потребна промена како би задржали шансу за опстанак у прволигашком друштву“, истакао је Ђорђевић за „Глас спорта“.

Подсећамо, Томас Васов постављен је за шефа стручног штаба Фудбалског клуба „Тимок 1919“ 11. октобра, када је заменио Војкана Рајчића, који је Зајечарце увео у Прву лигу Србије. Васов је Тимок предводио на пет утакмица и остварио учинак од једног ремија и четири пораза, од чега три на домаћем терену.

Чини се да је на растанак највише утицао биланс на три везана сусрета на Краљевици у претходних десетак дана, где су се у табору зајечарског прволигаша свакако надали више од једног освојеног бода у ремију против Бачке и два пораза од Златибора и Радничког из Сремске Митровице минулог викенда.

 
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *