Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ПАУЕРЛИФТИНГУ ОДРЖАНО У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Првенство Србије у пауерлифтингу одржано је у Зајечару минулог викенда, а најзаслужнији за то што је град на Тимоку угостио најбоље српске „пауерлифтере“ после две деценије паузе је свакако Саша Цветковић, српски, балкански и европски шампион и генерални секретар Пауерлифтинг савеза Србије.

„Велику захвалност дугујемо локалној самоуправи на разумевању и дозволи да организујемо једно овакво такмичење на високом нивоу. Посебно ми је драго да имамо све најбоље српске такмичаре у свим категоријама, као и више од 120 такмичара из тридесетак клубова“, истакао је Цветковић.

Све више дама такође учествује на такмичењима у овом све популарнијем спорту, тако је било и у новоотвореној сали Основне школе „Хајдук Вељко“ у Котлујевцу, која је најзад угостила једно спортско надметање.

Државно првенство заједнички су организовали Спортско удружење „Зајечар“ и српски Пауерлифтинг савез, а први човек оба удружења Зајечарац Саша Цветковић, захвалио се на помоћи Спортском савезу града Зајечара и доделио плакету генералном секретару Игору Божиновићу за допринос у организацији такмичења.

Наставак приче са Сашом Цветковићем о утисцима са Првенства Србије у Зајечару и плановима у наставку сезоне, очекујте ускоро у „Гласу спорта“.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *