Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

ПРЛАИНОВИЋ ПОТПИСАО ЗА МАРСЕЈ, ЕГЗОДУС СРПСКИХ ВАТЕРПОЛИСТА ИЗ МАЂАРСКЕ

Подели

Jедан од наjбољих светских ватерполиста Aндриjа Прлаиновић, након што jе морао да напусти мађарски OСЦ, потписао jе трогодишњи уговор са Mарсејом.

„Oва сезона jе готова и нема потребе да чекам. Уговор на три сезоне, посебно у моjим годинама, био jе важан фактор да се одлучим за ову опциjу, али и жеља да се придружим клубу коjи jе показао велике амбициjе, добру организациjу и коjи расте из године у годину. Наступаjу у Лиги шампиона, осваjали су Kуп Eвропе и сада желе да ураде нешто више. Поред тога, живећу у францускоj, jедноj од наjлепших земаља“, рекао jе Прлаиновић за Ватерполо вести.

Подсећамо, један од најбољих мађарских и европских ватерполо клубова ОСЦ остао је без главног спонзора, а ватерполисти, међу којима су и наши асови Андрија Прлаиновић, Бранислав Митровић, Сава Ранђеловић и Немања Убовић, морали су да потраже нову средину

ОСЦ је био на путу да постане један од најјачих клубова у Европи, а његов најбољи играч и српски репрезентативац Прлаиновић први је пронашао нови клуб. Остаје жал за овом сезоном, у којој је ОСЦ био водећи на табели мађарске прве лиге, као и Б групе Лиге шампиона.

Ипак, оно што би свим искреним љубитељима ватерпола, као и одговорним људима у Савезу требало да представља већи проблем је чињеница да нико од ових играча из ОСЦ-а, не може ни да помисли о повратку у домаћи шампионат, који је у великој кризи, као уосталом и сви наши клубови, за које и поред невероватних успеха репрезентације није било слуха, па су остављени да се довијају како знају и умеју.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *