Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ПРАЗНИК ТЕНИСА НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ, УМЕЋЕ НА МРЕЖИ ПОКАЗАЛИ НАЈМЛАЂИ ЗАЈЕЧАРСКИ ИГРАЧИ

Подели

Тениски клуб „АС Тимок“ искористио је минули викенд да на тениски комплекс на Поповој плажи изведе најмлађе полазнике клупске школе тениса, који су на мини мрежама показали знање стечено на тренинзима. Турнир црвени ниво је из програма мини тениса, тенис 10с, који зајечарски клуб успешно реализује у сарадњи са Тениским савезом Србије .

Играло се на поене до 5, у групама. Виђени су лепи поени за овај ниво тениса, а мали играчи су награђени  медаљама, дипломама, поклон „Баболат“ ваучером и слаткишима. Прво место је освојио Филип Миљковић, друго место припало је Петри Лазаревић, док су треће место поделили Анђела Јовановић и Ђорђе Тошић.

По завршетку церемоније доделе пехара и медаља, уследио је турнир родитеља, који су били одушевљени идејом и дали свој пуни допринос једном дивном тениском дружењу. Наравно клуб је и њих наградио медаљама и дипломама, а победница турнира родитеља Мирјана Тричковић на поклон је добила и кутију лоптица.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *