Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ПОЗНАТИ СВИ УЧЕСНИЦИ МЕЂУОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА У АТЛЕТИЦИ

Подели

Најбољи атлетичари на територији Зајечарског управног округа долазе из Зајечара. Показало је то и у понедељак 9. маја одржано Градско и окружно такмичење у „краљици спортова“.

Надметали су се ученици и ученице основних и средњих школа, а „Глас спорта“ испратио је такмичење у организацији Зајечарског савеза за школски спорт, које је реализовано уз подршку Спортског савеза града Зајечара на Градском стадиону под Краљевицом.

Присуство сестара Малетић, Иве и Лене, у конкуренцији ученица средњих школа, као и Вељка Васиљевића код средњошколаца, дало је додатну драж, пошто је реч о већ доказаним младим атлетичарима, са много успеха иза себе. Ова школска година је прилика и да се Ива Малетић опрости од школских такмичења са још једном медаљом, пошто ће за мање од месец дана завршити четврти разред Гимназије у Зајечару. Сви они оправдали су очекивања и изборили пласман на Међуокружно такмичење, где ће се поред најуспешнијих појединаца наћи и екипе ОШ „Ђура Јакшић“ и Медицинске школе у женској, као и мушка екипа зајечарске Техничке школе у мушкој конкуренцији.

А у наставку доносимо и списак свих ученика и екипа које су се квалификовале за даљи круг школског такмичења, где ће имати шансу да изборе пласман на Државно првенство.

Међуокружно такмичење у атлетици на програму је у среду 11. маја у Крушевцу, а ученици и ученице из Зајечара на челу са својим професорима надметаће се са најбољим појединцима и школским атлетским екипама са територије Расинског, Топличког и Нишког округа.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *