Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Тимочка Крајина Фудбал

ПОМОЋ ФСС ЗА ТИМОВЕ ИЗ НИЖИХ ЛИГА – 770 ХИЉАДА ЕВРА ЗА ВИШЕ ОД 200 СРПСКИХ КЛУБОВА

Подели

Фудбалски савез Србије донео је одлуку да из сопствених финансијских средстава помогне аматерске клубове широм Србије. После не баш срећне расподеле новца из УЕФА суперлигашима, која је изазвала доста буре и негодовања, мора се признати једна ипак позитивна вест из српске „куће фудбала“.

Наиме, за 268 аматерских клубова из нижих лига Србије издвојено је 770 хиљада евра, саопштио је Фудбалски савез Србије. На тај начин, настављена је помоћ клубовима, од којих многи долазе из великих фудбалских средина, које памте и лепше дане. Раније је помоћ пре свега била у виду донација опреме, а сада ће и новчаним средствима бити помогнут рад српских клубова.

Надамо се да ће део колача бити упућен и у зајечарске и тимочке клубове, а све у циљу подизања нивоа фудбала у овим крајевима, у којима је све мање организованих општинских лига, а бројне сеоске екипе су угашене, или на путу ка нестајању.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *