Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

„ПОЛИЦИЈСКЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ“ У ЧЕТВРТАК 19. МАЈА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

„Спорт у полицији“ пројекат Спортског савеза Србије и Министарства унутрашњих послова на програму је у четвртак 19. маја у Зајечару. Организатор такмичења је Спортски савез града Зајечара, а полицијске игре биће одржане на Поповој плажи.

На програму су такмичења у футсалу и баскету, у којима ће се надметати радници Полицијске управе Зајечар и припадници ватрогасно-спасилачког Одељења за ванредне ситуације. Почетак такмичења заказан је за 11 сати, када ће бити одигране прве утакмице на теренима за мали фудбал и кошарку на Поповој плажи.

Екипе из 27 српских полицијских управа учествоваће на турнирима најпре на локалном, а затим на регионалном и републичком нивоу и то у седам дисциплина. Победници ће обезбедити пласман на Регионално такмичење полицијских управа, које ће бити одржано у току лета, а други круг надметања ће истовремено бити одржан у неколико српских градова, а најуспешнији појединци и екипе наступиће на Државном првенству манифестације „Спорт у полицији“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *