Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

ПАРТИЗАН ИСПУЊАВА ВЕЛИКУ ЖЕЉУ САВА МИЛОШЕВИЋА, НОВИ ШТОПЕР У ПАРТИЗАН СТИЖЕ ИЗ ОЛИМПИЈЕ?

Подели

Велика жеља тренера Партизана Сава Милошевића, коначно је испуњена, пошто ће Маки Бањак, штопер Олимпије из Љубљане, бити прво летње појачање Партизана, пише „Спортски журнал“.

Црно-белима је приоритет био решавање проблема у одбрани екипе, пошто на лето остају без Страхиње Павловића, који одлази у Монако у трансферу тешком 10 милиона евра, па су учинили све да Камерунца доведу на Топчидерско брдо. Покушали су и у током зимског прелазног рока, а први контакти успостављени су још прошлог лета, када се Партизан током припрема састао са љубљанском Олимпијом.

Саво Милошевић је тада био одушевљен партијом камерунског дефанзивца и затражио од управе клуба да учине све да стаситог играча Олимпије приволе у црно-бели табор. Партизан ће Словенцима уплатити пола милиона евра, уз одређене проценте приликом наредног трансфера.

Колико је то тачно, остаје нам да видимо, јер је Милан Мандарић, власник Олимпије и бивши „газда“ Портсмута, Испвича и Шефилд Венздеја, прошло лето за штопера тражио читавих 2 милиона евра, док је Партизан тада нудио 600.000 европских новчаница. Да ли су сада убачени проценти одиграли улогу, сазнаћемо ускоро.

Партизан се сем за Бањака, распитивао и за „здравље“ десног бека Олимпије Ерика Боаћија, али од тог посла чини се, бар за сада, неће бити ништа.

Бањак је ове сезоне за лидера словеначког првенства одиграо 20 утакмица у лиги, једну у купу и четири у Европи, уз један постигнути погодак на свом конту.

 

фото: „twitter“, „youtube“

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *