Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

ОСНОВНА ШКОЛА „ДУБРАВА“ НАЈБОЉА НА СВЕТОСАВСКОМ ТУРНИРУ У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Основна школа „ Дубрава“ поновила је успех  из 2020. године и заслужено освојила пехар на Светосавском турниру у малом фудбалу. Друго место у генералном пласману припало је домаћој екипи ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“, а треће место заузео је тим ОШ „Вук Караџић“.

„Квалитет приказане игре на турниру био је на високом нивоу, па је публика која је испунила халу до последњег места уживала у мајсторијама младих играча и играчица. Најбројнији и најгласнији у навијању били су школски другари и другарице дечака и девојчица на паркету. Са овом праксом наставићемо и убудуће“, истакао је за „Глас спорта“ Крунислав Симић, председник књажевачке Асоцијације.

Асоцијација Спорт за све Књажевац организовала је традиционални турнир у малом фудбалу за основце, након две године паузе због пандемије корона вируса. На овом турниру свака школа излази на терен са по две мушке екипе у конкуренцији пионира (осми и седми разред) и млађих пионира (пети и шести разред), док се девојчице такмиче у једној категорији (осми разред и млађе).

фото: „Змајко Арт“

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *