Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОДБОЈКА Свет

ОДБОЈКАШКИ СТРУЧЊАК ИЗ ЗАЈЕЧАРА САША СТЕФАНОВИЋ ПОНОВО У САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ

Подели

Након одличних резултата са екипом “Al Faisaly”, одбојкашки тренер Саша Стефановић остаје у Саудијској Арабији и наредне сезоне. Зајечарац је преузео тим „AL Wehdа“ из Меке, који ће са клупе предводити у сезони 2021/22.

Финалиста Купа из претходне сезоне „AL Wehdа“ није на најбољи начин окончала минулу сезону, завршивши је у доњем дому елитног ранга такмичења Саудијске Арабије. Саша Стефановић изнео је своје импресије за „Глас спорта“ одмах по доласку у свети град свих муслимана Меку.

„Лига је значајно јача јер од ове сезоне право наступа имају по три странца у свакој екипи и сви клубови су то искористили да направе одличне екипе. Довели смо репрезентативца Бугарске Чернокожева, словачког репрезентативца Павелку и репрезентативца Аустралије Герета, а циљ је искорак у у односу на прошлу сезону“, истакао је Стефановић.

Стручњак који је са Новим Пазаром у Србији успео да освоји први трофеј у историји тог клуба, Куп Србије, наставља своју плодоносну каријеру у Азији. Сем претходног боравка у Саудијској Арабији, Стефановић је био тренер и Урумије из Ирана, а ангажман у иностранству имао је и као шеф стручног штаба грчког „Фоиникаса“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

1 коментар

  1. Đorđe i Suzana 27. октобра 2021.

    Dobar decko, dobar stručnjak, Zvazda ga čeka da osvoji vrh Evrope!

    Одговори

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *