Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ЗА КРАЈ ГОДИНЕ У БОЉЕВЦУ, ПРИЈАВЕ ДО 23. ДЕЦЕМБРА

Подели

Новогодишњи турнир у малом фудбалу на програму је и овог децембра у Бољевцу Организатори традиционалне манифестације су Фудбалски и Спортски савез општине Бољевац, уз покровитељство локалне самоуправе.

Котизација за учешће износи 3.000 динара (од чега ће део бити уплаћен хуманитарној организацији „СВИ ЗА КОСМЕТ“), а током трајања 24. по реду турнира у малом фудбалу на програму ће бити утакмице у конкуренцији сениора, који ће се борити за вредне новчане награде:

– 50.000 динара за 1. место
– 30.000 динара за 2. место
– 15.000 динара за 3. место

„Пријаве су могуће до суботе, 23. децембра до 21 сат. Екипе се састоје од 10 играча, а такмичење је на програму у спортској хали у Бољевцу. Термин извлачења парова, званичног почетка турнира и распоред одигравања утакмица биће ускоро објављени“, наводе организатори.

„За финално вече планирана је наградна игра за гледаоце, у којој могу учествовати сви који донирају за помоћ деци на Косову и Метохији кроз хуманитарну организацију „СВИ ЗА КОСМЕТ“. Велики број послодаваца са територије општине Бољевац прикључио се акцији, а о свему овоме детаљније ћемо обавештавати у наредним данима“, истичу из Фудбалског савеза општине Бољевац за „Глас спорта“.

Информације је могуће добити на телефон:
063/82-49-255 Стефан
060/30-07-028 Драган

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *