Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ У БОЉЕВЦУ ОД 27. ДО 29. ДЕЦЕМБРА

Подели

Традиционални фудбалски турнир „Бољевац 2022“ на програму је од 27. до 29. децембра у спортској хали у Бољевцу. Организатори ове манифестације су Спортски и Фудбалски савез Бољевца, уз покровитељство општине Бољевац и генерално спонзорство хотела „Рамонда“.

Котизација за учешће износи 1.000 динара, а током три дана трајања 22. по реду турнира у малом фудбалу на програму ће бити утакмице у конкуренцији сениора, који ће се борити за новчане награде у износу од:

→ 25.000 динара за освојено прво место
→ 15.000 динара за освојено друго место
→ 10.000 динара за освојено треће место 

Поред новчаних награда, за најбоље екипе и појединце обезбеђени су и пехари, дипломе и медаље. Пријаве су могуће до недеље, 26. децембра до 12 сати у просторијама Спортског савеза општине Бољевац, као и на „Facebook“ страници Спортског савеза.

Извлачење парова заказано је за понедељак, 27. децембра у 12 часова, а организациони одбор задржава право измене, истакли су организатори у саопштењу.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *