Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

НОВОГОДИШЊИ ФЕСТИВАЛ ТЕНИСА У НЕДЕЉУ 12. ДЕЦЕМБРА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Тениски клуб АС Тимок организоваће у недељу 12. децембра са почетком у 13 сати традиционални међународни Новогодишњи фестивал тениса. Учесници турнира, који је на програму у Основној школи  „Љубица Радосављевић Нада“, биће чланови школе тениса „АС Тимока“, као и гости из Пирота, Бора и Књажевца. 

Председник зајечарског тениског клуба Дарио Петковић није крио задовољство што из године у годину овај турнир опстаје на задовољство свих поклоника „белог спорта“.

„Посебна част биће нам да угостимо и тенисере из нашег братског клуба „Бдин“ из Видина. Турнир се игра по правилима мини тенис, тенис 10с програма, црвени ниво, на поене до 5. За све учеснике обезбеђене су награде, дипломе, медаље и награде изненађења које је и овога пута припремила Туристичка организација града Зајечара. Пријатељ клуба, познати тениски бренд „Баболат“, обезбедио је вредносне ваучере, за набавку тениске опреме, истакао је Петковић.

Специјални гост Новогодишњег фестивала тениса биће по добром старом обичају Деда Мраз, који ће деци поделити пакетиће, а зајечарски „АС Тимок“ захвалнице свим пријатељима клуба који су и ове године дали велики допринос развоју и успесима малих тенисера из Зајечара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *