Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

НОВЕ ПОБЕДЕ ВАТЕРПОЛИСТА БОРА, „ПОТОПЉЕНИ“ ГОСТИ ИЗ ПИРОТА И ПАРАЋИНА

Подели

Након тријумфалног отварања године и победа над екипом „Тек“ из Великих Црљена, ватерполисти Бора наставили су са одигравањем пријатељских утакмица. Минулог викенда на распореду је био дупли програм, а играчи ВК „Бор“ још једном су показали да су и таленат и знање на њиховој страни.

Првог дана одмерене су снаге са гостима из Пирота, како у сениорској конкуренцији, тако и  у млађој селекцији. У једном правом такмичарском окршају, сениори Бора су однели победу резултатом 15:10.

Играли су:

Лацковић, Јовановић, Станковић (4), Вучков,Ђорић (3), Барбуловић, Божић,Мадановић (4), Рајковић,Тончић (2), Николић, Цветковски,Јаношевић, Јовановиц Милан (2)

Да успех буде потпун побринули су се чланови млађе селекције Бора, који су славили против својих вршњака из Пирота са 14:13.

Ватерполо клуб Бор угостио је и ватерполисте Параћина. Одигране су такође две утакмице у две селекције. Најмлађи ватерполисти обе екипе ремизирали су резултатом 13:13, док су сениори Бора сусрет решили у своју корист резултатом 17:8.

За екипу ВК „Бор“ наступили су:

Лачковић, Јаношевић, Цветковски, Јовановић Милан (3),Рајковић, Јовановић Марко (3), Николић(1), Мадановић(2), Јеличић,Ђориц(2), Марковић,Тончић (4).

„Велико хвала гостима из Пирота и Параћина што су се одазвали позиву. Показали смо велики потенцијал и у овим сусретима, нарочито је важно што су прилику да се докажу имали и чланови наше млађе селекције, а надам се да ћемо у наредном периоду имати што више оваквих утакмица“, истакао је за „Глас спорта“ тренер и играч Ватерполо клуба „Бор“ Саша Мадановић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *