Учитавање

Унесите термин за претрагу

КОШАРКА Свет

НБА лига прекинута до даљег, француски центар позитиван на Корона вирус!

Подели

Шокантна вест стиже из Америке, НБА лига је одмах реаговала и суспендовала све утакмице!

После вести да је Руди Гоберт позитиван на Kорона вирус, комесару Адаму Силверу није остало много избора.

Наиме, сигурно има још заражених играча, сада ће сви бити тестирани, морају у карантин, а НБА није чекала. Сезона се прекида док траје пандемија вируса Kорона и мада је ово изазвало шок, промене одлуке неће бити.

Деловало је надреално, наиме прво је почетак меча између Оклахоме и Јуте одложен, затим су се играчи вратили у свлачионице. Kрис Пол је викао на центра Јуте да се помери, потом су званичници проверавали да ли је неко од играча Оклахоме био у контакту са Гобером.

Раде се тестови, играчи су остали у дворани, а кошаркаши Јуте мораће да остану у Оклахоми, док се не заврше сва неопходна тестирања.

Сви тимови који су играли против Јуте у последњих 10 дана иду у карантин, у питању су екипе Кливленда, Њујорка, Бостона, Детроита и Торонта.

Рецимо на крају и то да је на питање о Kорона вирусу, Гоберт само 24 часа раније почео да се шали са репортерима, да им додирује микрофоне и мобилне који су стајали на столу пред њим…

Подсећамо, у најјачој кошаркашкој лиги на свету наступа чак шест српских кошаркаша. Никола Јокић, Богдан Богдановић, Немања Бјелица, Марко Гудурић, Бобан Марјановић и Ален Смајлагић.

Америка је у шоку, а у наредних месец дана забрањени су сви летови из Европе ка САД…

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *