Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

НАСТАВАК АКЦИЈЕ БЕСПЛАТНИХ ФИТНЕС ТРЕНИНГА ЗА ЖЕНЕ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Акција бесплатне рекреације за жене Спортског савеза Србије под називом “Буди здрава – вежбај са нама”, ушла је у своју другу фазу рада у Зајечару. Тренинге још од септембра 2020. године воде Тамара Николић и Љиљана Субић, лиценцирани фитнес тренери, које су успешно прошле обуку у оквиру акције “српске куће спорта”.

Након зимске паузе, време је за наставак ове акције, а комплетан пројекат Спортског савеза Србије у Зајечару се реализује преко Спортског савеза града Зајечара, уз строго поштовање свих прописаних епидемиолошких мера заштите.

Тренинзи ће у наредном периоду бити реализовани током викенда у Фитнес центру “Body fit plus” у Хајдук Вељковој улици, док ће када то време дозволи, акција бити пребачена на отворене терене Попове плаже. Рекреација је потпуно бесплатна, занимљива и континуирана, а све заинтересоване даме могу се јавити на наведене бројеве телефона, истичу инструкторке Николић и Субић у разговору за “Глас спорта”.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести. Издавач медија задржава право тужбе.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *