Учитавање

Унесите термин за претрагу

КОШАРКА Тимочка Крајина

МИНИ БАСКЕТ ФЕСТИВАЛ ОКУПИО 200 МАЛИХ КОШАРКАША У БОЉЕВЦУ

Подели

Традиционални мини баскет фестивал одржан је у недељу 14. маја у бољевачкој хали спортова, уз учешће 200 малих кошаркаша и кошаркашица из 7 српских клубова. Феноменална слика послата је из Бољевца, где су своје умеће на паркету показали малишани рођени 2012., 2013., 2014. године и млађи.

Поред домаћих селекција Кошаркашког клуба „Ртањ“, зајечарских КК Бин и Школе кошарке „Тимок“, на терену хале у Бољевцу нашли су се и КК „Леда“ из Књажевца, КК Сврљиг и два клуба из Бора, Рудар и „Баскет“.

Кошарка у Бољевцу показала је да и те како има будућност на истоку Србије, а велики број окупљених малишана на једном месту довољан су доказ да су и више него уживали на Фестивалу у организацији Кошаркашког клуба „Ртањ“, који је одржан под покровитељством општине Бољевац.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *