Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“ ОД 19. ЈУНА У КОТЛУЈЕВЦУ

Подели

Зајечарско насеље Кључ III у Котлујевцу поново ће као и сваког јуна у минуле четири године бити поприште борби на петопарцу, где ће се велики број екипа у различитим узрасним категоријама борити за вредне награде. Организатори 5. по реду традиционалног турнира у фудбалу 4 на 4 су Спортски савез града Зајечара и Месна заједница Котлујевац уз подршку и покровитељство Градске управе Зајечар.

Пријава екипа је могућа до недеље 18. јуна за када је заказан и жреб од 18 сати.

Предвиђен је и богат наградни фонд за освајаче прва три места у свих шест узрасних категорија. За прво, друго и треће место у млађим категоријама обезбеђене су робне награде, пехари и дипломе, па ће тако првопласиране екипе кући отићи са комплетом тренерки, другопласиране ће бити награђене шортсом и мајицом, док је за трећепласиране екипе у све три категорије награда мајица за сваког члана екипе.

За сениоре су предвиђене изузетно вредне новчане награде, па ће тако победничка екипа понети чек на 70.000 динара, друго место доноси 40.000, док ће трећепласирани тим турнира у малом фудбалу „Меморијал Јоца Михаиловић – К3“ за награду добити 25.000 динара.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *