Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА ОДБОЈКА

МЕЂУОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У ОДБОЈЦИ ОДРЖАНО У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Одбојкаши и одбојкашице Гимназије нису успели да се квалификују за Државно такмичење, пошто су на Међуокружном надметању одржаном у четвртак 23. марта у Зајечару освојили 3. и 4. место. Обе зајечарске екипе поражене су у полуфиналима од нишких школа, изабранице професорке Ане Вукић од Медицинске школе „Др Миодраг Лазић“, а играчи професора Милана Димитријевића од Гимназије „Бора Станковић“.

Међуокружно такмичење у конкуренцији ученица средњих школа одржано је у сали Техничке школе у Зајечару, док су у хали спортова на Краљевици снаге одмериле мушке екипе, иначе победници окружних такмичења Зајечарског, Расинског, Топличког и Нишког управног округа.

Ево и свих резултата:

Зајечарски савез за школски спорт био је организатор Међуокружног такмичења у одбојци, а сезона школских надметања се наставља. Наредне недеље на програму је Међуокружно такмичење у гимнастици у Нишу, где ће своје представнике имати и Зајечар. Након тога крећу и градска такмичења у рукомету и футсалу, а све у складу са календаром Савеза за школски спорт Србије.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *