Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

МЕЂУНАРОДНИ ВАТЕРПОЛО ВИКЕНД У БОРУ

Подели

Ватерполисти Бора угостили су минулог викенда три клуба из Македоније чиме су узвратили гостопримство екипама из Скопља за утакмице одигране јесенас у главном граду бивше југословенске републике. Било је заиста сјајно гледати међународни ватерполо на базену Спортског центра „Бобана Момчиловић Величковић“, а посебно задовољство имали су најмлађи чланови Ватерполо клуба „Бор“ који су одиграли прве мечеве у својим каријерама.

ВК Бор – ВК Локомотива Скопље 7:4 за тријумфално отварање ватерполо пута најмлађе домаће селекције.

Резултат је наравно у свим утакмицама био у другом плану, али вреди истаћи да је виђено много добрих потеза, ефектних голова и талентованих играча, па остаје нада да ће се ускоро гледати и такмичарски ватерполо у Бору. Ова екипа је још једном показала да то заслужује.

 

Ево и свих резултата:

Јуниори: ВK БОР – ВK БЕТА  6:14

Сениори: ВК Бор – ВК Вардар  20:20

ВК Бор: Жикић (8 одбрана), Вучков (1), Мусић, Станковић(2), Лазаревић(1), Цветковски Б(1), Цветковски У(4),Ђорић(4), Јевремовић(1), Арифи(3), Мадановић(3), Вучков(1)

Јуниори: ВК Бор – ВК Локомотива 9:19

Сениори: ВК Бор – ВК Локомотива(Скопље) 13:15
Жикић (7 одбрана), Рајковић(2), Арифи(1), Стојановски, Цветковски Б.,Ђорић(3), Јевремовић(1), Станковић(3), Мусић, Лазаревић, Мадановић(3), Вучков

Јуниори: ВК Бор – ВК Локомотива 9:13

Сениори: ВК Бор – ВК Локомотива 24:17

Жикић (3 одбране), Лацковић(4 одбране), Лазаревић, Цветковски Б, Јовановић Милан, Јовановић Марко(1), Шћекић(9), Станковић(2), Мадановић(2), Ђорић(9), Стојановски(1)

Прави шлаг на торти представљала је главна утакмица викенд програма у којој су играчи Бора доказали да ускоро ваља очекивати њихово поновно укључивање у лигашки систем Ватерполо савеза Србије.

ВK Бор – ВK Вардар Скопље 17:16

ВК Бор: Жикић (9 одбрана), Шћекић(6), Станковић,Ђорић(3), Мадановић(2), Арифи(1), Лазаревић, Стојановски, Лацковић, Мусић, Јовановић Милан(3), Јовановић Марко(2), Цветквоски Б, Цветковски У, Јевремовић, Рајковић.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *