Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

МЕЂУНАРОДНИ СПОРТСКИ СУСРЕТИ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ 25. МАЈА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Јубиларни 10. по реду Међународни спортски сусрети особа са инвалидитетом биће одржани у четвртак 25. маја на спортско рекреативном комплексу „Попова плажа“ у Зајечару. Почетак је заказан за 10 сати, док је окупљање учесника 30 минута раније.

Организатори такмичења су Спортски савез града Зајечара и Удружење „Зајечарски спорт за све“ у сарадњи са Црвеним крстом Зајечар и Удружењем мултипле склерозе у Зајечару. Сем такмичара из града домаћина, на Међународном турниру традиционално ће учествовати екипа  Видина, а од ове године прикључује се и Kњажевац.

Такмичење се одржава у следећим дисциплинама: шах, пикадо, баскет, спортски риболов, мини голф, док су у ревијалном делу на програму игре спретности, где ће своје умеће показати и полазници Установе за дневни боравак деце „Облутак“ из Зајечара.

Међународни спортски сусрети особа са инвалидитетом су отворени за све особе са инвалидитетом без обзира да ли се баве такмичарским спортом или не, наводе организатори.

„У случају погоршања временских услова, део Међународних спортских сусрета особа са инвалидитетом биће премештен у халу спортова на Краљевици“, поручио је за „Глас спорта“ Игор Божиновић, генерални секретар Спортског савеза града Зајечара.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *