Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар Тимочка Крајина Фудбал

ЛИГА БУДУЋИХ ШАМПИОНА ОД НОВЕМБРА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Договор за будућност и јесен за неке нове фудбалске асове у Зајечару и Тимочкој Крајини.

Челнике Лиге будућих шампиона, једног од најуспешнијих и свакако најдуговечнијих пројеката у српском омладинском фудбалу, угостио је генерални секретар Спортског савеза града Зајечара, Игор Божиновић, а у просторијама зајечарске „куће спорта“, пао је договор да се и овај део Србије укључи у организацију, а да Зајечар буде домаћин и центар лиге Тимочке Крајине.

Директор Лиге будућих шампиона Владимир Перић и генерални секретар Марко Попадић су истакли задовољство што ће се најзад и источна Србија укључити у овај престижни пројекат.

„Лига постоји већ 25 година, почела је наравно у Београду, али се годинама ширила по целој Србији. Учествују мали фудбалери од 6 до 12 година, дакле од школица фудбала па све до категорије петлића, а неколико стотина клубова у 10 центара сваке године прође кроз наш систем. Имамо подршку Спортског савеза Србије, велики број асова продефиловао је лигом, а све то прате и камере СОС канала“, истакао је директор Лиге Владимир Перић.

Лига будућих шампиона Тимочке Крајине, кренуће у Зајечару у другој половини новембра, играће се по двокружном систему у шест узрасних категорија, од 2008. до 2013. годишта, а победници ће обезбедити пласман у завршницу такмичења, које се традиционално одржава крајем маја на Златибору.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *