Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

„ЛА МАСИЈА“ У ЗАЈЕЧАРУ, ШКОЛА ФУДБАЛА „ТИМОК 1919“ УГОСТИЛА ТРЕНЕРЕ ИЗ БАРСЕЛОНИНОГ ТРЕНИНГ КАМПА

Подели

Фудбалски клуб „Тимок 1919“ организовао је у уторак 30. јуна показни тренинг и едукацију намењену полазницима Школе фудбала, иначе најмлађим члановима зајечарског тима, узраста од 6 до 12 година, као и њиховим тренерима, на градском стадиону на Краљевици. 

Предавање и тренинг одржали су лиценцирани тренери из „ФCB Camp Srbija“, који су малим фудбалерима и Тимоковим тренерима, представили начин рада у чувеној „Ла Масији“, Барселониној школи фудбала, која је изнедрила велики број сјајних играча.

Сви који се пријаве имаће прилику да присуствују „Барселонином” фудбалском кампу, који ће бити одржан од 17. до 21. августа у Београду.

„У Kамп се пријављују дечаци и девојчице од 6 до 16 година. Неће бити масовних тренинга, јер је укупан број полазника кампа ограничен на 100 дечака. Они ће радити у групама од 8 до 12 играча. Чланови Тимокове школе фудбала су лепо прихватили предавања и тренинг и надам се да ће доста тога моћи да примене у својој игри. Што се кампа у Ковилову тиче, могу се пријавити сва деца која имају жеље и могућности да науче нешто ново. Најбољи иду у Барселону, на тренинге у Ла Масији“, закључио је представник Бареселониног тренинг кампа у Србији и лиценцирани тренер Мирослав Радојичић.

фото: Школа фудбала ФК „Тимок 1919“

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *