Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Тимочка Крајина Фудбал

КРЕЋУ И ЗОНАШИ, ЗАЈЕЧАРСКИ ОФК 019 У ПРВОМ КОЛУ ДОЧЕКУЈЕ БРОДОРЕМОНТ

Подели

Једини зајечарски представник у предстојећој сезони Зоне „Исток“ биће екипа ОФК 019, која на старту такмичења игра против Бродоремонта из Кладова.

Зајечарски тим, који своје утакмице игра на бившем игралишту „Путева“ на Краљевици, минуле сезоне успео је да избори опстанак у четвртом рангу такмичења у Србији, након што су сезону пре тога на фуриозан начин обезбедили промоцију из Окружне лиге.

И ове сезоне чека их 15 противника, пошто ће Зона „Исток“, за разлику од Српске лиге „Исток“ имати 16 тимова, а сем Зајечараца из Тимочке Крајине долазе и Хајдук Вељко, Ђердап, Слатина, БСК из Боговине, али и новајлије ФК Бор 1919, ОФК Књаз, Полом из Лескова и ФК Браник из Штубика.

Каблови и Тимок су минуле сезоне успели да изборе пласман у српсколигашку конкуренцију, а коме ће то ове године поћи за руком, остаје нам да видимо. Међу фаворитима се истичу неготински Хајдук Вељко, који је пре прекида прошле сезоне због пандемије корона вируса заузимао 3. место, али и новајлија ФК Бор 1919, који ће главне противнике према најавама имати у Балканском из Димитровграда и Јединству из Пирота. Зајечарски зонаш ће са друге стране покушати, да за разлику од прве сезоне у овом рангу такмичења, раније пребрине борбу за опстанак и оствари пласман у средини табеле.

ОФК 019 домаће утакмице стандардно игра недељом, а дуел првог кола против гостију из Кладова на програму је 16. августа од 17 сати.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *