Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

КОНФЕРЕНЦИЈА КЛУБОВА СРПСКЕ ЛИГЕ „ИСТОК“ ОДРЖАНА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Kонференција клубова Српске лиге „Исток“  одржана је у четвртак 23. фебруара у Зајечару, а домаћин је после неколико година паузе био Фудбалски клуб „Тимок 1919“. Представници Фудбалског савеза региона источне Србије и представници 12 клубова Српске лиге „Исток“, присуствовали су правој фудбалској вечери на Краљевици, а Топличанин из Прокупља, нишки Цар Kонстантин, „Мешево“ и „Брзи Брод“ нису имали своје представнике у зајечарском „Еуроклубу“.

Дисциплински судија ФСРИС Иван Николић, отворио је конференцију, представивши клубовима најновије одлуке ФСС и ИО ФСРИС. Након презентовања календара такмичења, Николић је поручио да се трошковник такмичења неће мењати у односу на јесењи део првенства.

Председник ФK „Тимок 1919“ Милорад Вучковић, истакао је задовољство чињеницом да је баш Зајечару припала част да буде домаћин Kонференције клубова Српске лиге „Исток“. Председник Фудбалског савеза региона источне Србије Зоран Игњатовић је нагласио да ће Савез заузети стопу нулте толеранције за дужнике и као оквирни рок за исплату дуговања навео 20. март. После похвале тренерској организацији, свим присутнима је пожелео срећу у наставку првенства.

Владан Гашић, председник Фудбалског клуба „Трајал“ из Крушевца и потпреседник ФСРИС нагласио је да ће један од кључних задатака Савеза у наредном периоду бити побољшање инфраструктуре. Гашић је иначе виђен за новог члана Извршног одбора Фудбалског савеза Србије по окончању избора у ФСС, где ће своје место наћи као представник ФСРИС.

Фудбалски клуб „Тимок 1919“ такмичење у Српској лиги „Исток“ наставља 4. марта против Јединства из Параћина, а истог дана су заказане и утакмице 1. кола пролећног дела сезоне, док ће завеса на мечеве другог дела првенства бити спуштена 11. јуна.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *