Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

КЊАЖЕВАЧКИ ВАСИЉ ОСВОЈИО 10. МЕСТО НА СЕОСКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА У ЧАЧКУ

Подели

Екипа Васиља освојила је 10. место на Сеоским играма Спортског савеза Србије одржаним у Чачку минулог викенда. Представници Књажевца били су сјајни током читаве године, освојивши најпре титулу на општинским квалификацијама у Кални, док је 2. место на Регионалном такмичењу у Сокобањи било довољно да се обезбеди учешће на Државном такмичењу.

Васиљ је тада за многе неочекивано успео да се пласира у велико финале Сеоских игара испред екипа из Прокупља, Трстеника, домаће Сокобање и Варварина, али они који су пратили регионално такмичење могли су да виде на који начин су прослављали сваки поен чланови књажевачког тима.

Неколико изостанака у Чачку се осетило у појединим дисциплинама у којима би Књажевчани сасвим сигурно освојили више бодова, али у Спортском савезу Књажевца који је организовао и предводио екипу Васиља, задовољни су постигнутим у овогодишњем издању Сеоских игара.

„Екипа је показала невиђено заједништво, имали смо заиста неколико пехова пре поласка, такође и повреду одбојкашице Ане Марковић у утакмици за 6. место против зајечарског Грљана, али дружење, осмеси и нова спортска пријатељства склопљена у Чачку гарантују да ће нам искуство стечено ове године помоћи за наредне изазове“, наводе у књажевачкој „кући спорта“.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *