Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

КЊАЖЕВАЦ ОТВАРА ЗИМСКУ СЕЗОНУ КУПАЊА НА БАЗЕНУ „БАЊИЦА“ 14. ЈАНУАРА

Подели

Зимска сезонa купања у базену “Бањица” у Kњажевцу почеће првог дана Нове године по јулијанском календару. Наиме, затворени олимпијски базен са термалном водом угостиће премијерне зимске пливаче 14. јануара, а цена појединачне улазнице износиће 200 динара.

Олимпијски базен димензија 25×50м, дубине 1,6-2,20м, са термалном водом која се снабдева из извора Ргошка Бањица је током зиме покривен и погодан је како за рекреацију, тако и за професионалну припрему спортских екипа.

Књажевачки базен неће радити само четвртком када је предвиђено редовно чишћење и одржавање, док ће радно време базена од понедељка до петка бити од 13 до 19 сати, а викендом од 12 до 19 часова.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *