Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

КИК БОКС У ЗАЈЕЧАРУ ИМА БУДУЋНОСТ, У „ФАЈТ ТИМУ 019“ СТАСАВАЈУ БУДУЋИ ШАМПИОНИ

Подели

Кик бокс клуб „Фајт тим 019“ почео је с тренинзима након паузе условљене пандемијом корона вируса и ванредног стања у земљи. Отворени терени на Краљевици идеални су за нови почетак.

Тренер Бојан Андрејић, иначе професор физичког васпитања има само речи хвале за младе зајечарске кик боксере.

„Види се да су се ужелели борбе и тренинга. Поштујемо и даље све препоруке, али живот иде даље. Очекује нас доста такмичења, а у претходном периоду смо одличним резултатима и медаљама са бројних такмичења високо поставили лествицу“, каже Андрејић.

Председник зајечарског кик-бокс клуба Никола Миленковић, није одолео да у спарингу покаже пар трикова подмлатку екипе.

„Још увек сам активан борац, али оно што ме чини срећним је чињеница да имамо све више млађих чланова, од којих неки већ имају успеха на такмичењима широм Србије. Спремићемо се добро у наредном периоду, а резултати сигурно неће изостати, нагласио је Миленковић.

Кик бокс клуб „Фајт тим 019“ из Зајечара најављује бројне активности у наредном периоду, од којих је кључна решавање дугогодишњег проблема свих борилачких спортова, кров над главом и право место за тренинге и стасавање будућих шампиона. „Глас спорта“ биће ту да забележи све и испрати и овај трофејни и традиционални спорт у граду на Тимоку.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *