Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЈАВНИ ТРЕНИНГ ГИМНАСТИКЕ И РЕКРЕАЦИЈА ЖЕНА ЗА КРАЈ ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Јавним гимнастичким тренингом у хали спортова на Краљевици и рекреацијом жена на Поповој плажи стављена је тачка на Европску недељу спорта у Зајечару. Све је почело још 23. септембра, тениским турниром и традиционалним спортским играма манифестације „Башта Балкана“ 23. септембра, а завршено је недељу дана касније наступом Гимнастичког клуба „Зајечар“ и показним вежбама рекреације из пројекта „Буди здрава – вежбај са нама“.

Сјајно је било видети чланице зајечарског гимнастичког клуба и полазнице школице спорта, које су по ко зна који пут показале завидне вештине у једном важном базичном спорту, а тренинг одржан у хали на Краљевици био је отворен и бесплатан за све малишане који су желели да се опробају на партеру, греди, или бар на струњачи, под надзором тренера Љиљане Субић и Саше Стевановића.

За крај, пројекат који већ пуне три године спроводи Спортски савез града Зајечара под покровитељством и у сарадњи са  Спортским савезом Србије – „Буди здрава, вежбај са нама“. Рекреација жена је и иначе самим пројектом бесплатна и доступна свим дамама у Зајечару, а тако је било и у суботу 30. септембра на Поповој плажи.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *