Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

ИЗ ЧЕЛСИЈА У ЧУКАРИЧКИ, ДАНИЛО ПАНТИЋ НА БАНОВОМ БРДУ!

Подели

Данило Пантић, некадашњи млади репрезентативац Србије и фудбалер Партизана нови је члан Чукаричког, објавио је „Спортски журнал“.

Преговори су се одужили, чекао се папир из Лондона, јер је још у петак касно увече све било договорено између Чукаричког и Челсија, па ће некада један од највећих српских талената наредну сезону провести на позајмици у Србији.  

Данило Пантић је поникао је Јединству из Руме, прошао је омладинску школу Партизана, да би пре пет година потписао уговор са Челзијем.

Међутим, одмах је по старом правилу лондонског клуба, прослеђен у холандску филијалу Витесе на позајмицу, затим је био у Екселсиору, Партизану, где се поново вратио на фудбалску мапу и провео одличне двес сезоне, касније сезону у Фехервару код Марка Николића, да би сада уследио и нови повратак у српски фудбал, али овог пута не на Топчидерско, већ Баново брдо.

Сјајан посао ради Чукарички, млади нападач Тедић је продат Манчестер Ситију, али судећи по првом потезу јединог приватног фудбалског клуба у Србији, екипа тренера Александра Веселиновића неће бити ништа слабија у новом шампионату.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *