Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

„ИГРАЈ (СЕ) ЗА ЛЕНКУ“ – ХУМАНИТАРНО ДРУЖЕЊЕ У ПЕТАК 18. АВГУСТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Хуманитарно дружење под називом „Играј (се) за Ленку“ заказано је за петак 18. август на Поповој плажи у Зајечару, од 17 до 21h. Програм је замишљен као базар играчака и одеће и свако ко је у могућности може да донесе, донира или размени, наводе организатори.

На базару ће бити организоване и разне активности попут кајакинга, основа технике алпинизма, стреличарства, јоге, зумбе, плеса… Такође, малишани ће имати прилику да виде и наступ кловна, а предвиђени су и бројни музички садржаји. За малишане су припремљени освежење и слаткиши.

Организатори су Планинарско смучарско друштво „Љуба Нешић“, Удружење „Драги људи“, Фондација „Искорак“, а покровитељ ове хуманитарне манифестације је град Зајечар.

 

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *