Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ ЗАЈЕЧАРСКИХ ОСНОВНИХ ШКОЛА У СТОНОМ ТЕНИСУ

Подели

Градско такмичење зајечарских основних школа у стоном тенису, одржано је данас у хали спортова на Краљевици. Учествовао је мањи број екипа и појединаца, уз поштовање свих прописаних мера и ограничење присуства других лица, сем организатора из зајечарског савеза за школски спорт и Спортског савеза града Зајечара и учесника.

Тријумф су однеле Основна школа „Ђура Јакшић“ у женској и ОШ „Десанка Максимовић“ у мушкој конкуренцији.

Било је занимљивих окршаја, нарочито код девојчица, где је после велике борбе победу однела екипа ОШ „Ђура Јакшић“, а одлука је пала у дублу, где су Младеновић и Бадицовић славиле против Милкић и Дубљевић из ОШ „Десанка Максимовић“.

Анастасија Младеновић била је најбоља и у појединачној конкуренцији, док је код дечака тријумфовао Максим Милисављевић из ОШ „Доситеј Обрадовић“ из Вражогрнца, који је у финалу надиграо Душана Петковића из „Десанке“. Честитке заслужују и професори физичког васпитања Емина Варат Илић и Драган Петковић, који су водили победничке екипе и појединце.

Сви победници градског такмичења у Зајечару, обезбедили су пласман на Окружно такмичење у стоном тенису, које је на програму у понедељак 26. октобра у Сокобањи.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *