Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИКА ЗАЈЕЧАРСКИХ ШКОЛА У СТОНОМ ТЕНИСУ

Подели

Градско такмичење ученика и ученица основних и средњих школа у стоном тенису, одржано је у среду 26. октобра. Организатор такмичења био је Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС), а домаћин Техничка школа.

Доминацију из претходних година наставиле су Основна школа „Ђура Јакшић“ и ОШ „Десанка Максимовић“, које су биле најбоље у мушкој и женској конкуренцији. Честитке иду и на адресу професора Драгана Петковића и Емине Варат Илић, који су предводили своје екипе и на овом такмичењу.

Нађа Тркуља из ОШ „Ђура Јакшић“ била је сјајна у појединачној конкуренцији и освојила прво место. Исти резултат остварио је и њен школски друг Вукашин Корићанац, који је донео још један пласман на Окружно такмичење за Основну школу „Ђура Јакшић“.

Што се средњих школа тиче, највише разлога за задовољство имали су у редовима Техничке и Медицинске школе, које су славиле у мушкој и женској конкуренцији, предвођене професорима Вуком Петровићем и Јеленом Милосављевић.

Матија Панић из Техничке и Анђела Цветановић ученица Медицинске школе били су најбољи у појединачној конкуренцији и обезбедили учешће на Окружном такмичењу.

Ево и свих резултата постигнутих на првом у низу такмичења у овој школској години у организацији Зајечарског савеза за школски спорт(ЗШС), а све према календару Савеза за школски спорт Србије.

Окружно такмичење ученика и ученица основних и средњих школа Зајечарског управног округа на програму је у понедељак 31. октобра у Зајечару, а Техничка школа ће поред домаћих учесника из Зајечара, угостити и победнике општинских такмичења из Бољевца, Књажевца и Сокобање.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *