Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ ОДРЖАНО У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Градско такмичење ученика основних и средњих школа одржано је у уторак 24. октобра у Зајечару. Домаћин надметања у организацији Зајечарског савеза за школски спорт (ЗШС) била је Техничка школа, а најуспешније екипе и појединци изборили су пласман на Окружно такмичење.

„Глас спорта“ испратио је и ово школско такмичење, било је заиста занимљивих борби и веома талентованих играча, а ево и свих резултата:

Апсолутни тријумф Основне школе „Ђура Јакшић“ и Техничке школе у мушкој и ОШ „Десанка Максимовић“ и Медицинске школе у женској конкуренцији, који ће имати представнике и екипно и појединачно, обележио је друго по реду такмичење у школској 2023/2024, а следеће по реду надметање из календара Савеза за школски спорт Србије на програму је 2. новембра, када ће бити одржано такмичење у стрељаштву, чији ће организатор поново бити Зајечарски савез за школски спорт уз подршку Стрељачко-стреличарског клуба „Тимок“ из Зајечара.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *