Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар

„ГЛАС СПОРТА“ ПРОСЛАВИО 7. РОЂЕНДАН!

Подели

Када један лист излази седам пуних година, онда то већ има неку своју вредност. Још када кажемо да је у питању спортски лист, онда цела прича добија на значају, када знамо колико је штампаних медија угашено у минулом периоду.

Спортски савез града Зајечара обележио је пригодним коктелом 7. годишњицу од изласка првог броја ове јединствене спортске публикације.

Представници локалне самоуправе, на челу са помоћником градоначелника за спорт и омладину Миланом Станковићем, директори основних и средњих школа, представници клубова, тренери и спортски радници, као и бројни представници медија, окупили су се у сали зајечарског Спортског савеза у четвртак 5. марта.

Спортски савез је кућа зајечарских спортиста, спортских посленика, ученика зајечарских основних и средњих школа, којих је из године у годину све више у програму школског спорта, под капом Спортског савеза града Зајечара, а од ове године и Зајечарског савеза за школски спорт. Велика захвалност свим професорима физичког васпитања, свим тренерима зајечарских спортских клубова, свим спортским радницима, који дају све од себе да се што више деце одвоји са улице и усмери на спорт.

И на даље ће кроз сарадњу са Народном библиотеком „Светозар Марковић“, Историјским архивом Тимочке Крајине сваки број „Гласа спорта“ остати сачуван од заборава, а све како би и нека будућа поколења имала прилику да прочитају шта се то дешавало у спортском Зајечару. Целокупан спорт, кроз сегменте школског, рекреативног и такмичарског спорта, заједно са активностима Спортског савеза града Зајечара, успеси зајечарских спортиста, све то наћи ће се на страницама „Гласа спорта“, баш као што је то био случај у периоду од 2013. године.

Новина је и електронско проширено издање „Гласа спорта“. Почев од првих дана марта, имате прилику да све спортске информације нађете и на порталу „Глас спорта“. Ту је и фејсбук страница истог имена, а оно што је ново у свему томе је да ће сем вести везаних за зајечарски спорт, на порталу имати прилику да читате и спортске вести из Тимочке Крајине, али и Србије, а моћи ћете да пратите и наше најбоље амбасадоре у свету, српске спортисте и њихове игре и резултате.

Дакле укуцајте латиницом glassporta.rs и започните сваки нови дан свежим информацијама из света  зајечарског, тимочког и српског спорта. За крај, остаћемо верни свему оном што нас је одржало све ове године, а Спортски савез био је и остаће кућа свих вас којима је циљ напредак зајечарског спорта, поручио је уредник „Гласа спорта“ Никола Павловић.

Тагови

1 коментар

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *