Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА НАСТУПИЛЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНОМ ВИДОВДАНСКОМ ТУРНИРУ У КРУШЕВЦУ

Подели

Гимнастичарке Зајечара наступом на Видовданском турниру у Kрушевцу, закључили су пролећни део сезоне. На традиционалном турниру, који се у некадашњој српској престоници одржава од 2008. године, учествовале су екипе Ниша, домаћег Kрушевца, Београда, Kраљева, Прокупља, Kњажевца, Зајечара и Неготина.

Зајечар је наступао са I и II селекцијом у саставу Нађа Ћелић, Ива Радуловић,Јања Спасић ,Ива Филиповић и Лена Ивановић, Анђа Манић, Софија Мицић и Ева Гроздановић, а на крају је освојено 6.место у генералном пласману, јер су се можда мало и необично, бодовале две најбоље појединке из две различите селекције.

Поједини градови наступали су са три селекције тако да су сабирањем бодова мало потиснули млађане Зајечарке, али у сваком случају ово је било једно лепо и ново искуство, истичу у Гимнастичком клубу „Зајечар“.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *