Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

ФСС ПОКРЕНУО АКЦИЈУ ПРИКУПЉАЊА ПОМОЋИ ЗДРАВСТВЕНОМ СИСТЕМУ СРБИЈЕ

Подели

Фудбалски савез Србије покренуо је кампању прикупљања финансијске помоћи здравственом систему, држави и грађанима због пандемије коронавируса.

Услед тешког периода и проблема са којим се свакодневно суочавамо, ФСС је одлучио да помогне и позове и остале да учине исто.

„Суочени са пандемијом вируса ЦОВИД – 19, пошасти која је Србију и готово целокупну светску популацију довела у стање опште мобилизације и бриге за сваки људски живот, Фудбалски савез Србије на јучерашњој електронској седници Одбора за хитна питања донео је одлуку да у хуманитарне сврхе донира значајна новчана средства. Тим поводом и запослени у систему Фудбалског савеза Србије издојили су део својих месечних примања, а акцију која је потекла од најужег руководства савеза, значајним средствима ће помоћи и фудбалски репрезентативци Србије.

Овом приликом фудбалска организација апелује на све актере који живе од фудбала и за фудбал, да у складу са својим могућностима помогну у борби за Србију против корона вируса. Kлубови, играчи, тренери, судије, спонзори, привредници, фудбалски радници…и сви они који желе и могу да помогну, нека покажу јединство и солидарност у тренуцима када је Србији оно најпотребније.

Kампања ће трајати док год буде трајало ванредно стање, а савез ће континуирано обавештавати јавност о висини прикупљених средстава. Први прикупљен износ од 250.000 евра биће дониран Инфективној клиници у Београду за набавку респиратора и медицинске опреме. Настављамо даље….до коначне победе“, наводи се у саопштењу Фудбалског савеза Србије.

Средства могу да уплате на наменски динарски хуманитарни рачун Фудбалског савеза Србије 160– 406494-78 односно наменски девизни хуманитарни рачун, према инструкцијама са фотографије:

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *