Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ФЕСТИВАЛ СПОРТА У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Све је минуле недеље било у знаку спорта у Књажевцу. Наиме, почевши од 23. па све до 30. септембра из дана у дан организовани јавни тренинзи, семинар тренера и незаобилазни фестивал спорта, под називом „Спорт фест“, а у организацији Спортског савеза општине Књажевац.

„Још једном се потврдила наша одлична сарадња са Олимпијским комитетом Србије, која је много пута доказана, не само посетом првог човека ОКС-а Божидара Маљковића, већ и са оваквим акцијама, чији смо неизоставни део, а на добробит књажевачког и српског спорта“, истакао је за „Глас спорта“ Микица Видојевић, председник Спортског савеза Књажевца.

Кошаркашке тренинге на отвореном посетио је и Срђан Шабановић, координатор развојних пројеката Олимпијског комитета Србије и истакао велико задовољство виђеним. Много деце, не само чланова кошаркашких клубова, већ и оних још увек неопредељених, измамио је осмех на лице организатора.

Круна свега „Спорт фест 2021“ са учешћем књажевачких спортских клубова, не само оних који су били део овогодишње Европске недеље спорта, већ и осталих који су испунили плато испред Дома културе.

„Једна дивна слика послата је поново из Књажевца, а надам се да ће тако бити и убудуће, као и да ћемо имати све више младих на тренинизима и утакмицама свих наших клубова. Ми ћемо се потрудити да као Савез помогнемо колико можемо, у складу са буџетом и законским оквирима“, нагласио је Видојевић.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *