Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ДУПЛИ ТРИЈУМФ ВАТЕРПОЛИСТА БОРА ПРОТИВ ПИРОЋАНАЦА

Подели

Интересантан двомеч одиграли су ватеролисти Бора у суботу 18. фебруара. Наиме, Борани су у базену Спортског центра „Бобана Момчиловић Величковић“ угостили екипу Ватерполо клуба Пирот и забележили двоструку победу.

Јуниори Бора одмерили су најпре снаге са Пироћанцима и славили са 14:11, чиме су направили одличну увертиру за сениорски окршај два тима. После велике борбе првих екипа, Борани су однели још једну победу резултатом 16:14.

„Велико хвала гостима из Пирота, нашим спортским пријатељима који су се одазвали позиву“, истакао је за „Глас спорта“ Александар Саша Мадановић, капитен и тренер Борана.

ВК Бор: Жикић (9 одбрана), Ђорић(4), Станковић(4), Мадановић(4), Јовановић(2), Арифи(1), Лазаревић(1), Рајковић, Мусић, Јаношевић, Вучков, Цветковски.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *