Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ДРУГИ МЕМОРИЈАЛ „ВЕСНА НИКИЋ“ 29. АПРИЛА У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Други Меморијал „Весна Никић“ у параолимпијској дисциплини “bench press” на програму је у суботу 29. априла у Књажевцу. Организатори такмичења су Пауерлифтинг и бодибилдинг спортски клуб „Књажевац“ и Пауерлифтинг савез особа са инвалидитетом, под покровитељством локалне самоуправе и подршку Спортског савеза Kњажевца.

Меморијал у част Весне Никић биће одржан у малој сали Дома културе са почетком од 16 сати.

Као дугогодишња чланица и такмичарка Пауерлифтинг и бодибилдинг спортског клуба „Књажевац“, Весна Никић је освајала државне титуле како у параолимпијској дисциплини бенч прес у оквиру Параолимпијског комитета Србије, тако и бенч пресу у дисциплини у којој је била шампион државе и рекордер у својој категорији у организацији Пауерлифтинг савеза Србије. Као велики спортки радник Весна је основала удружење за Параплегичаре у Књажевцу, са којим је широм Србије остварила запажене резултате у шаху, бацању пикада и атлетици – дисциплини бацања копља и диска.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *