Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ДРУГА НЕДЕЉА МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Одлична фудбалска недеља је иза нас, зајечарско насеље „Кључ III“ врвело је од занимљивих утакмица, али и сјајног угођаја око самог турнира од отварања спортско-рекреативне манифестације 17. јуна. Традиционални Меморијал „Јоца Михаиловић – К3“ још једном је показао саму драж игре на петопарцу, а „Глас спорта“ био је поново ту да све то и забележи.

Утакмице заказане за недељу 23. јун отказане су због лоших временских услова и непогоде у виду града која је погодила Зајечар и пре свега Котлујевац у поподневним часовима последњег дана викенда.

Постигнути су следећи резултати у мечевима одиграним у петак 21. и суботу 22. јуна:

Понедељак ће бити дан одлуке за неке екипе, пошто се полако назиру главни фаворити за пролазак из групне фазе такмичења. Време је и за почетак елиминационих борби у млађим категоријама. „Глас спорта“ доноси распореда свих 18 утакмица заказаних за понедељак 24. јун:

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *